MedWatch

Measurelet henter 21 mio hos en række investorer med Vækstfonden i spidsen

Medicovirksomheden Measurelet har lukket en investering på godt 21 mio. kr. og har samtidig fået installeret sit første højteknologiske toilet på et dansk hospital.

Ideen med Measurelets nye automatiserede toilet er, at sygeplejersker ikke behøver at løbe rundt med bækkener på hospitalerne for at kunne måle patienternes output | Foto: Measurelet/PR

Det begynder at falde på plads i opstarts-virksomheden Measurelet, der efter fem års udviklingsarbejde har fået sit første produkt - et højteknologiske toilet - installeret på det første danske hospital.

Finansieringen for den kommende tid er også på plads, efter en afsluttet investeringsrunde endte med en pose på ca. 21 mio. kr., hvor Vækstfonden er lead-investor, mens PreSeed Ventures er co-investor. Hertil har eksisterende investorer som Dreamcraft Ventures samt mindre private investorer støttet op om investeringen i virksomhedens toilet, der kan automatisere måling og registrering af output hos patienter og sende data direkte ind i patientjournalen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 38

Ugen bød på en milliardkontrakt til Bavarian Nordic, mens Novo Nordisk forventer at sende et ugentligt insullin på markedet inden længe. Medicinrobotter skal erstatte manglende medarbejdere i sundhedsvæsenet. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier