MedWatch

EU-Kommissionen går ind i medicoorganers rekrutteringsudfordringer

Efter henvendelser om udfordringer med at finde arbejdskraft til bemyndigede organer, vil Europa-Kommissionen nu sætte problemstillingen på dagsordenen hos bl.a. medlemslandenes myndigheder.

(ILLUSTRATION) | Foto: PR / BASF

BRUXELLES – Manglen på kvalificerede ansatte til at sikkerhedsgodkende medicoudstyr til det europæiske marked er langt fra fløjet under radaren hos en af problemstillingens helt centrale aktører, Europa-Kommissionen.

Det fortæller en talsperson til MedWatch, som oplyser, at man i Bruxelles er blevet gjort ”opmærksom på nogle udfordringer i forbindelse med uddannelse og fastholdelse af det nødvendige antal ansatte”.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægge 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Overvældende flertal blåstempler nye EMA-beføjelser

Europa-Parlamentet har, få måneder før de nye opgaver skal varetages, vedtaget stærkere beføjelser til overvågning til EU’s lægemiddelagentur, EMA. Medicinalsektoren skal forberede sig på i udgangspunktet at være uden for døren i arbejdet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier