MedWatch

Scannerselskab får historisk handel med Siemens Healthineers

Børsnoterede Scandinavian Medical Solutions har landet en aftale gennem Siemens Healthineers om at købe 13 MRI-scannere fra Region Hovedstaden. Handlen sikrer en solid bund i den nordjyske virksomheds omsætning gennem 2022, men topchefen afviser at ændre forventningerne til året.

Adm. direktør i Scandinavian Medical Solutions Jens Krohn kan godt smøge ærmerne op sammen med hans ansatte de næste to år, hvor de skal videresælge 13 brugte MRI-scannere fra Region Hovedstaden. | Foto: Scandinavian Medical Solutions/PR

Scandinavian Medical Solutions har fået en handel i hus, som er historisk for den nordjyske virksomhed, der opkøber brugte hospitalsscannere og sælger dem videre.

Over de næste to et halvt år skal Scandinavian Medical Solutions demontere 13 højteknologiske MRI-scannere hos Region Hovedstaden, og aftalen er kommet i stand gennem den internationale mastodont på området Siemens Healthineers. Tyskerne skal nemlig levere de nye scannere til den danske region og har i den forbindelse også skulle give et tilbud på de brugte scannere, som skal fjernes i processen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier