MedWatch

Coloplast starter nyt forsøg med sensorbaseret produkt mod stomilækage

Coloplast har skudt gang i et nyt klinisk forsøg, der skal teste effekten af selskabets stomiprodukt kaldet Heylo, som er udviklet til ved hjælp af sensorer at advare patienter med stomier om lækage og give vejledning til, hvordan det kan afbødes.

Foto: Coloplast / PR

Coloplast vil med et nyt klinisk forsøg gøre tilværelsen lettere for folk med tarmstomaer, særligt såkaldt ileostomi, men også kolo-og urostomi, hvor lækage fra eksisterende produkter på markedet giver store medfølgende gener.

Til formålet har selskabet med base i Humlebæk skudt gang i et klinisk studie, der skal teste, hvor godt selskabets støttende stomiprodukt kaldet Haylo kan afhjælpe det enerverende problem med lækage.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægge 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Overvældende flertal blåstempler nye EMA-beføjelser

Europa-Parlamentet har, få måneder før de nye opgaver skal varetages, vedtaget stærkere beføjelser til overvågning til EU’s lægemiddelagentur, EMA. Medicinalsektoren skal forberede sig på i udgangspunktet at være uden for døren i arbejdet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier