MedWatch

Bestyrelsesmedlem hos Ambu sælger aktier for knap 1 mio. kr.

Den medarbejdervalgte repræsentant i Ambus bestyrelse Jakob Bønnelykke Kristensen sælger 5000 aktier i medicoselskabet til en pris på knap en mio. kr.

Foto: PR / Ambu

Jakob Bønnelykke Kristensen, der er medarbejdervalgt repræsentant i Ambus bestyrelse, har solgt aktier for knap 1 mio. kr.

Det fremgår af en meddelelse fra Ambu mandag over middag.

Jakob Bønnelykke Kristensen har fredag den 26. november solgt 5000 aktier til 198,50 kr. per styk for samlet set 992.500 kr.

Ambu-aktien blev med et plus på 4,9 pct. fredagens store vinder i et ellers surt C25-indeks. Mandag taber Ambu-aktien 3,9 pct. til 191,75 kr.

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægges 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Overvældende flertal blåstempler nye EMA-beføjelser

Europa-Parlamentet har, få måneder før de nye opgaver skal varetages, vedtaget stærkere beføjelser til overvågning til EU’s lægemiddelagentur, EMA. Medicinalsektoren skal forberede sig på i udgangspunktet at være uden for døren i arbejdet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier