MedWatch

Transportproblemer martrede Ambu i skuffende år – men topchefen har et es i ærmet

Efter to nedjusteringer samt udsigt til høje fragtrater og råvarepriser afholder Ambus topchef Juan Jose Gonzalez sig fra at være optimistisk i forventningerne til det nye regnskabsår. De øgede udgifter til varetransport kommer til at ramme Ambu på indtjeningen, men direktøren har dog et særligt kort i ærmet.

Adm. direktør i Ambu, Juan Jose Gonzalez, har været yderst opmærksom på de logistiske usikkerheder, der præger medicovirksomheden, da han fastsatte forventningerne til næste år. | Foto: Ambu / PR

Ambu står efter det seneste år tilbage med en ekstra regning på 70 mio. kr. til uforudsete transportudgifter, og efter to nedjusteringer gennem samme periode vil adm. direktør Juan Jose Gonzalez gerne undgå noget lignende i det kommende regnskabsår.

Derfor har han forsøgt særligt at tage højde for de usikre forhold på verdenshavene med eksploderende containerrater, større udgifter til transport af medicovirksomhedens vigtigste produkter med fly og stigende råvarerpriser i sine forventninger til det næste år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier