MedWatch

Kristian Villumsen efter historisk Coloplast-opkøb: "Der går selvfølgelig et stykke tid, før vi har kapacitet til at lave noget stort igen"

Opkøbet af Atos Medical til 16 mia. kr. har været flere år undervejs, fortæller adm. direktør Kristian Villumsen. Med den største handel i medicoselskabets historie på plads er der nu sat en dæmper på virksomhedens opkøbsjagt.

Topchef hos Coloplast, Kristian Villumsen' ånder lettet ud efter nogle intense uger, hvor opkøbet af Atos Medical faldt på plads til en pris på 16 mia. kr. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Efter opkøbet af svenske Atos Medical står Coloplast ikke med planer om flere store handler i den kommende tid. Med en pris på 16 mia. kr. er overtagelsen af Atos nemlig den største aftale i Coloplasts historie, og det danske medicoselskab vil nu koncentrere sig om at få de to virksomheder til at fungere sammen.

"Når man laver et opkøb af den her størrelse, så handler dagsordenen om at få det til at virke; få det integreret, få det løbet i gang. Coloplast er et selskab, der har et betydeligt beredskab, men der går selvfølgelig et stykke tid, før vi har kapacitet til at lave noget stort igen," siger Kristian Villumsen til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier