MedWatch

Coloplast køber svenske Atos Medical for 16 mia. kr.

Det bliver en handel med danskere på begge sider, når Coloplast i en ny milliardhandel køber det ellers svenske medicoselskab Atos Medical. Det er nemlig her, hvor Britt Meelby Jensen tog styringen i 2019 efter sin afsked fra Zealand Pharma.

Foto: Coloplast / PR

Det kommer til at koste Coloplast lige omkring 16 mia. kr. at gennemføre opkøbet af det svenske medicoselskab Atos Medical, som koncernen har annonceret mandag morgen.

Coloplast køber Atos fra kapitalfonden PAI Partners, som gik ind i selskabet i 2016, og som i 2019 hentede den tidligere Zealand Pharma-topchef Britt Meelby Jensen ind til at stå for ledelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægges 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Overvældende flertal blåstempler nye EMA-beføjelser

Europa-Parlamentet har, få måneder før de nye opgaver skal varetages, vedtaget stærkere beføjelser til overvågning til EU’s lægemiddelagentur, EMA. Medicinalsektoren skal forberede sig på i udgangspunktet at være uden for døren i arbejdet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier