MedWatch

Coloplast kan lukrere på polsk tilskudsændring

Det polske sundhedsministerium har øget tilskuddet til behandling med såkaldte hydrofile katetre, som blandt andre Coloplast leverer.

Foto: Coloplast / PR

En tilskudsændring på det polske marked for katetre, som blandt andre Coloplast leverer, kan give det danske medicoselskabet styrket medvind i landet.

Det oplyser Coloplast i en børsmeddelelse tirsdag morgen, og i en mail til MedWatch bekræfter pressechef Peter Mønster, at tilskudsændringen i Polen vil påvirke selskabet positivt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

WSA taber en halv milliard kr. i 2021

Det fusionerede høreselskab WS Audiology kommer ud af 2021 med endnu et stort underskud. Til gengæld steg omsætningen organisk med 22 pct., mens EBITDA steg med 40 pct. i forhold til året før.

Orphazyme skifter ud i bestyrelsen

Der bliver skiftet ud i Orphazymes bestyrelse, efter Catherine Moukheibirs torsdag er udtrådt. Posten bliver overtaget af Andrew Mercieca med henblik på at vælge ham ind ved selskabets generalforsamling i april.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier