MedWatch

Medicoselskab sendt i tovene efter stribe af dårlige nyheder

Medicoselskabet Dripmate er truet på sin eksistens efter flere år, hvor intet er gået i selskabets retning. Senest har et svigt hos selskabets leverandør ramt virksomheden, der som konsekvens kan blive tvunget til at sætte sig selv til salg.

Den ene ulykke efter den anden har ramt medicofirmaet Dripmate, der 13 år efter selskabet så dagens lys, nu står overfor en skillevej, hvor det for at overleve kan ende med at skulle på andre hænder. | Foto: Dripmate / PR

Stigende milliontab, produktmangler, covid-19, udløb uden mulighed for fornyelse af salgslicens lige med det første og en underleverandør, der ikke kan levere.

De seneste par år har i sandhed ikke været en dans på roser for medicoselskabet Dripmate, der har udviklet en pumpe, der regulerer og overvåger intravenøs behandling af patienter på hospitaler.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Magnus Heunicke er smittet med corona

Sundhedsminister Magnus Heunicke er i selvisolation i Bruxelles, efter at ministeren har fået et positivt svar på en coronatest. Han deltog i en julefrokost i Sundhedsministeriet i fredags, hvorfra der også er et andet smittetilfælde, men smittekilden er endnu ikke fastslået.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier