MedWatch

Medtronic presses efter skuffende fortsættelse af forsøg

Det ser ud til at få betydning for Medtronics aktiekurs, at medicoselskabet sent fredag meddelte, at det vil fortsætte med et vigtigt studie indtil afslutningen. Analytikere havde ellers ventet en tidligere afslutning grundet forventningen om positivt resultat.

Foto: Jim Mone/AP/Ritzau Scanpix

Medtronic indikeres 3,6 pct. lavere i 123,21 dollar, efter at det irske medicoselskab, der er børsnoteret i New York, sent fredag meddelte, at det vil fortsætte med et vigtigt studie af et nyre-denervationsprodukt indtil afslutningen og ikke stoppe det tidligt baseret på et positivt resultat.

Det skaber ifølge Bloomberg News ikke glæde hos analytikerkorpset, der havde ventet, at studiet ville blive stoppet.

Finanshuset JPMorgans analytiker Robbie Marcus ser udfaldet som langt fra det bedst tænkelige, og han venter, at Wall Street vil presse estimaterne ned efter skuffelsen.

Wells Fargos Larry Biegelsen trimmer efterfølgende sit kursmål for aktien til 144 dollar fra 151 dollar, idet han ser risiko for, at en amerikansk godkendelse bliver skubbet mindst et år længere ud i fremtiden med en lavere sandsynlighed for succes og en pipeline, der mister noget af sin glans.

Medtronic er et af verdens største medicoselskaber med en markedsværdi på mere end 171 mia. dollar. Selskabet har lovmæssig adresse i Irland, men drives fra Fridley i Minnesota.

Mere fra MedWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

WSA taber en halv milliard kr. i 2021

Det fusionerede høreselskab WS Audiology kommer ud af 2021 med endnu et stort underskud. Til gengæld steg omsætningen organisk med 22 pct., mens EBITDA steg med 40 pct. i forhold til året før.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier