MedWatch

Kommunerne laver fleksibelt hjælpemiddel-udbud efter kritik og kaotisk fragtmarked

Efter kritik af tidligere udbud af statens og kommunernes indkøb af hjælpemidler har indkøbsorganisationen SKI lavet en fleksibel prisregulering, der følger galoperende fragt- og råvarepriser, i et nyt og netop offentliggjort udbudsmateriale.

Udbudsdirektør Christian Lunding hos Staten og Kommunernes Indkøbsservice, SKI, har indarbejdet en fleksibel prismodel i nyt udbudsmateriale for hjælpemidler. | Foto: Ulrik Jantzen/SKI/PR

Meget tyder på, at Staten og Kommunernes Indkøbsservice, SKI, har lyttet til noget af den kritik, som rehabbranchen hældte ud over det første offentlige udbud på området for hjælpemidler i løbet af foråret sidste år.

I hvert fald har SKI netop offentliggjort materialet til det næste hjælpemiddel-udbud, og her har indkøbsorganisationen indarbejdet en model til at prisregulere de hastigt stigende fragt- og råvarepriser, som netop var et af de tidligere kritikpunkter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Johnson & Johnson misser forventningerne til salget

Selvom der er blevet solgt utallige Johnson & Johnson-vacciner mod covid-19, og Genmab-midlet Darzalex også har spædet godt til i kassen, så præsterer selskabet dårligere end analytikerne ventede i tredje kvartal.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier