MedWatch

Politisk chef stopper hos Medicoindustrien – skifter til Johnson & Johnson

Brancheforeningen Medicoindustrien må efter godt tre år sige farvel Emil Lobe Suenson, som blev hentet ind i sommeren 2018 som chef for en særskilt politisk enhed, der skulle sikre, at foreningens stemme blev hørt i det politiske landskab.

Politisk chef i Medicoindustrinen, Emil Lobe Suenson, stopper for i stedet per. 1. oktober at blive Strategic Account Manager i Johnson & Johnson. | Foto: Emil Lobe Suenson / Privat

Da brancheforeningen Medicoindustrien i sensommeren 2018 skruede op for lobbyismen med oprettelsen af en særskilt politisk enhed, skete det med ansættelsen af Emil Lobe Suenson, der som politisk chef skulle sikre sammenhæng og konsekvens i alt, hvad foreningen laver af politisk arbejde både internt og eksternt.

Med erfaring fra Finans- og Erhvervsministeriet skulle han lede den nye politiske enhed, der ud over ham selv bestod af foreningens innovationskonsulent, kommunikationskonsulent, vicedirektøren og Peter Huntley, der som direktør for Medicoindustrien dog var Emil Lobe Suensons øverste chef.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP godkender seks lægemidler

Det europæiske lægemiddelagenturs ekspertkomite har på dets møde i oktober indstillet til, at seks nye lægemidler sendes på markedet i Europa – heriblandt et middel baseret på Genmabs teknologi. Samtidig anbefaler komiteen, at ti lægemidler kan bruges på nye måder.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier