MedWatch

SF håber på aftale om forsøg med glukosemålere torsdag

Torsdag kan en aftale falde på plads for udmøntning af de 10 mio. kr., politikerne på Christiansborg afsatte i finansloven for 2021 til at undersøge, om flere diabetikere skal tilbydes sensorbaserede glukosemålere som standardbehandling, lyder det fra SFs sundhedsordfører.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Det har været endog meget længe undervejs, men torsdag kan en aftale om udmøntning af 10 mio. kr. til et forsøg med glukosemålere, som blandt andre medicofirmaerne Abbott, Nordic Infucare og A. Menarini Diagnostics producerer, falde endelig på plads.

Tilbage i december 2020 blev regeringen og dens støttepartier, Radikale Venstre, SF, Enhedslisten og Alternativet, i forbindelse med aftalen om Finansloven for 2021 enige om at afsætte 10 mio. kr. til et forsøg med glukosemålere, der skal undersøge, om flere diabetikere skal tilbydes sensorerne som standardbehandling.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Johnson & Johnson misser forventningerne til salget

Selvom der er blevet solgt utallige Johnson & Johnson-vacciner mod covid-19, og Genmab-midlet Darzalex også har spædet godt til i kassen, så præsterer selskabet dårligere end analytikerne ventede i tredje kvartal.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier