MedWatch

Investeringsstrategi bærer frugt for røntgenselskab - er tilbage på vækstsporet

NRT - Nordisk Røntgen Teknik har i en årrække investeret massivt i produktudvikling, og den strategi giver nu pote med en vækst på både top- og bundlinjen. Men corona spøger stadig og koblet med kontinuerlig priskonkurrence i markedet og stadig stigende regulatoriske krav, tør direktøren ikke regne med andet end status quo for indeværende regnskabsår.

Medicoselskabet Nordisk Røntgen Teknik har de senere år investeret massivt i produktudvikling, og det manifisterer sig nu i regnskabstallene med overskud på både top- og bundlinje. | Foto: Nordisk Røntgen Teknik / PR

Medicoselskabet NRT - Nordisk Røntgen Teknik, hvis 35 ansatte holder til i Hasselager i udkanten af Aarhus, høster nu frugten af mange år med store investeringer i at udvikle nye produkter og videreudvikle på eksisterende.

Selskabet, der siden stiftelsen i 2001 har leveret systemer til røntgenfotografering til danske, og de senere år navnlig europæiske og amerikanske hospitaler, kan i sit seneste skæve regnskab gående fra juli 2020 til juni 2021 således notere sig en markant øget omsætning og en bundlinje vendt fra sidste års røde tal til nu et plus i millionklassen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Johnson & Johnson misser forventningerne til salget

Selvom der er blevet solgt utallige Johnson & Johnson-vacciner mod covid-19, og Genmab-midlet Darzalex også har spædet godt til i kassen, så præsterer selskabet dårligere end analytikerne ventede i tredje kvartal.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier