MedWatch

Britisk konglomerat foretrækker nyt milliardbud på sundhedsdivision

Det amerikanske medicoselskab ICU Medical bliver de nye ejere af sundhedsdivisionen af konglomeratet Smiths Group efter at være kommet med et højere bud end en anden interesseret køber. Begge selskaber er aktive inden for udstyr til infusionsterapier.

Både Smiths Medical og ICU Medical er specialister i blandt andet udstyr til infusionsbehandlinger. | Foto: Ole Spata/AP/Ritzau Scanpix

Det britiske industrikonglomerat Smiths Group er vendt på en tallerken og har solgt sin sundhedsdivision til ICU Medical for 2,7 mia. dollar i en handel, der ifølge selskabet er mere lukrativ end en tidligere aftale med kapitalfonden TA Associates.

Det er ellers ikke mere end godt en måned siden, at Smiths Group anbefalede aktionærerne at acceptere TA Associates købstilbud, der værdisatte divisionen til 2,3 mia. dollar - svarende til knap 14,5 mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bioneer indgår partnerskab med Novo-støttet DTU-forskningsenhed

Kontraktforskningsvirksomheden Bioneer har indgået et strategisk partnerskab med DTU-baserede og Novo-støttede National Biologics Facility (NBF), som yder services for medicinalfirmaer fra tidlig opdagelse af lægemidler til præklinisk udvikling. Med aftalen fordobler Bioneer sin proteinproduktionskapacitet, og faciliteter til fremstilling bygges nu hos både NBF og Bioneer.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier