MedWatch

Coloplast åbner ny fabrik i Costa Rica

Coloplast bygger fabrikker for over en halv mia. kr. i Costa Rica for at understøtte selskabets forventede vækstrater til især det amerikanske marked. Den første af to fabrikker åbner i dag.

En nyåbnet fabrik i Costa Rica har sammen med sin planlagte nabofabrik kostet Coloplast over 500 mio. kr. | Foto: Coloplast/PR

Fremover bliver der også produceret danske stomiposer i Costa Rica, hvor Coloplast nu åbner sin første af to fabrikker i landet.

Fabrikken er placeret i Cartago og skal i første omgang producere selskabets stomiprodukter. Det skriver Coloplasts i en pressmeddelelse, hvor virksomheden understreger, at baggrunden for det nye anlæg er Coloplasts ambitioner om årlig vækst på 7 til 9 pct. frem imod 2025.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier