MedWatch

Medicoselskabet Neurescue får amerikansk godkendelse til nyt hjertekateter

Danske Neurescue leder nu efter en partner til at markedsføre og sælge selskabets hjertekateter i USA.

Foto: Tobias Selnæs Markussen

Medicoselskabet Neurescue har efter to års kontakt med amerikanske FDA nu fået myndighedens tilladelse til at sælge en nyudviklet hjertekateter.

Det skriver Berlingske.

Selskabet er derfor nu på jagt efter en kommende samarbejdspartner, der kan veksle markedsføringsgodkendelsen til omsætning for den lille virksomhed, der i Danmark har 10 ansatte.

"Nu fortsætter vi med det, som vi er bedst til: udvikling og klinisk arbejde. Vi leder efter den helt rigtige samarbejdspartner, som ideelt set er en stor producent af medicinsk udstyr med den rigtige kultur og de rigtige muskler. Vi har været rigtigt heldige undervejs at have dialoger med en række af dem," siger Habib Frost til Berlingske.

Neurescues produkt udmærker sig ved, at den under et hjertestop sørger for, at blodforsyningen bliver sendt til de organer, hvor behovet er størst.

En godkendelse i EU er undervejs.

Tidligere Medtronic-topchef træder ind i bestyrelsen for mindre medicoselskab

Medicoselskabet Neurescue lander ny investering

Erfaren serieiværksætter bliver formand for selskab bag hjertestarter 

Mere fra MedWatch

Biomarin forbereder sig på europæisk godkendelse af Ascendis-konkurrent

Amerikanske Biomarin opjusterer både forventningerne til omsætningen og underskuddet i forbindelse med regnskabet for årets andet kvartal. Samtidig melder selskabets topchef, at det kommercielle team er i gang med forberedelserne til en eventuel godkendelse af Voxzogo, der kan blive en mulig konkurrent til Ascendis-kandidat.

Merck lander som ventet i andet kvartal

Medicinalselskabet Merck, kendt som MSD i Europa, har torsdag leveret et regnskab for årets andet kvartal, der i det store hele lever op til analytikeres forventninger til såvel indtjening som omsætning.

FDA giver Lantus-patienter adgang til efterligning fra Mylan

Den amerikanske lægemiddelstyrelse, FDA, har onsdag godkendt, at brugere af det langtidsvirkende insulin Lantus fra Sanofi kan få udleveret det langtidsvirkende insulin Semglee fra Mylan, uden først at få udskrevet en specifik recept på Semglee hos lægen. Sydbank-analytiker vurderer dog ikke, at det får stor betydning for Novo Nordisk.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier