MedWatch

Ny rehab-formand vil lægge arm med SKI i overlevelseskamp efter stigende fragtpriser

Stigende fragtomkostninger og råvarepriser rammer udstyrsbranchen benhårdt, men Statens og Kommunernes Indkøbsservice, SKI, er for passive i forhold til at afhjælpe problemstillingen, lyder det fra brancheforeningens Danish.cares nye formand, der "tæt og helt til dørs" vil forfølge dialogen, som der trods alt er med SKI.

Peter Maindal, formand for Danish.Care – Branchen for hjælpemidler og velfærdsteknologi | Foto: Danish.Care / PR

Statens og Kommunernes Indkøbsservice, SKI, er ikke lydhøre og tager ikke situationen på verdenshavene med kraftigt forhøjede priser for fragt samt hastigt stigende råvarepriser tilnærmelsesvis alvorligt nok.

Så klar er meldingen fra Peter Maindal, der til daglig er adm. direktør i virksomheden Vendlet, og som i april blev valgt som ny formand for Danish.care – Branchen for hjælpemidler og velfærdsteknologi.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Topchef efter nyt studieflop: "Det ligner jo lidt en Orphazyme"

Efter endnu et fejlslagent fase 2-forsøg, der har kostet biotekselskabet Asarina Pharma 50 mio. kr., nærmer det danskledede selskab sig afgrunden. Kun to skud har selskabet nu tilbage i bøssen, finansieringen til det ene mangler, og flopper de også, må selskabet dreje nøglen om, fortæller topchef Peter Nordkild.

Mærsk-donation til KU skal give laboratorier i topklasse

Etableringen af nye faciliteter i Mærsk Tårnet sikrer såkaldte GMO klasse 3-laboratorier, hvor forskere i Danmark vil kunne arbejde med blandt andet virus på et langt mere avanceret niveau end hidtil, lyder det fra Københavns Universitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier