MedWatch

Simonsen & Weel skruer op for indtjening under coronapandemi

Medicoselskabet Simonsen & Weel, der i januar blev solgt til Diploma, har nydt godt af den stigende efterspørgsel på respiratorer under coronakrisen, fremgår det af selskabets 2020-regnskab.

Foto: Colourbox

Medicoselskabet Simonsen & Weel kom ud af coronaåret 2020 med et positivt resultat på 44 mio. kr.

Dermed blev der skruet gevaldigt op for indtjeningen i Simonsen & Weel, der i januar blev solgt til Diploma PLC, der er børsnoteret i London. Målt i forhold til 2019, hvor resultatet landede på 14,4 mio. kr., er bundlinjen således vokset med lidt over 200 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Topchef efter nyt studieflop: "Det ligner jo lidt en Orphazyme"

Efter endnu et fejlslagent fase 2-forsøg, der har kostet biotekselskabet Asarina Pharma 50 mio. kr., nærmer det danskledede selskab sig afgrunden. Kun to skud har selskabet nu tilbage i bøssen, finansieringen til det ene mangler, og flopper de også, må selskabet dreje nøglen om, fortæller topchef Peter Nordkild.

Mærsk-donation til KU skal give laboratorier i topklasse

Etableringen af nye faciliteter i Mærsk Tårnet sikrer såkaldte GMO klasse 3-laboratorier, hvor forskere i Danmark vil kunne arbejde med blandt andet virus på et langt mere avanceret niveau end hidtil, lyder det fra Københavns Universitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier