MedWatch

Pentax danner kinesisk partnerskab om engangsskoper

Sammen det kinesiske selskab Jiangsu Vedkang danner den japanske medicogigant Pentax et nyt join venture-selskab, der skal udvikle og sælge engangsskoper til de europæiske og asiaske markeder, hvor danske Ambu ellers gør sig gældende.

Foto: Laura Greene/AP/Ritzau Scanpix

Få dage efter, at medicokoncernen Pentax meddelte, at det nu klar til at kunne gå ind på det europæiske marked med et engangsbronkoskop efter at have sikret en CE-mærkning til produktet Pulmoone, er der igen nyt fra den japanske konkurrent til Ambu.

Pentax Medical, der er verdens næststørste producent af genanvendelige endoskoper, danner således et spritnyt firma, der skal udvikle og sælge engangsskoper til de europæiske, sydamerikanske og asiaske markeder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Tidligere storaktionær holder døren på klem for ny investering i Orphazyme

Venturefonden Sunstone, der for nyligt solgte ud af sine aktier i Orphazyme, afviser ikke på et senere tidspunkt igen at skyde penge i selskabet, der torsdag fik en kold skulder af FDA til selskabets NPC-kandidat. Men fondens formål gør en geninvestering til en svær øvelse, lyder det fra general partner, Sten Verland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier