MedWatch

Direktør advarer: "Offentlige udbud kommer til at aflive sunde selskaber"

Able Nordic føler sig fanget i regionale og kommunale udbud, som virksomheden ifølge direktøren er tvunget til at sælge til med tab de næste fire år, da stigende fragtomkostninger og råvarepriser alene ender hos leverandørerne. Han efterlyser ændrede kontraktforhold, og Statens og Kommunernes Indkøbsservice, SKI, lover fleksibilitet, men er bundet af en snæver udbudslov.

SKI vil gerne komme virksomheder, der er pressede af stigende fragtrater og råvarepriser, i møde, men udbudsloven sætter begrænsninger for indkøbsorganisationen. | Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Situationen på verdenshavene med kraftigt forhøjede priser for fragt samt hastigt stigende råvarepriser er langt fra noget, der får smilene frem i Hasten hos rehabselskabet Able Nordic.

Faktisk er kombinationen så truende for virksomheden, at adm. direktør Lars Philip Knudsen advarer om, at hans og en række andre veldrevne selskaber kan være truet på livet, da de har indgået kontrakter med det offentlige gennem udbud, hvor de er tvunget til at levere til faste priser.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier