MedWatch

Medtronic får godkendt to diabetes-produkter i Europa

Amerikansk-irske Medtronic har fået CE-mærket to diabetes-løsninger, som blandt andet udvider funktionaliteten af selskabets produkt Inpen.

To nye løsninger fra Medtronic til Diabetespatienter er godkendt i Europa. | Foto: Jens Dresling

Medtronic har fået CE-mærke til to diabetes-produkter, som hjælper patienter med at monitorere og behandle deres sygdom.

Den ene godkendelse handler om udvidet funktionalitet af virksomhedens Inpen, der virker via bluetooth og kan give flere daglige insulin-injektioner til patienter.

Det skriver branchemediet Fiercebiotech.

Inpen er både godkendt i Europa og i USA og er det første produkt, som kan overvåge patienternes glukoseniveau og insulindosering gennem den samme app.

Selskabets andet nye CE-mærke er givet til dets Guardian 4 sensor, der kan bruges selvstændigt som en glukosemonitor eller i kombination med Inpen, hvor sensoren sender målinger til app'en.

Med godkendelserne i hus begynder Medtronic at rulle de nye løsninger ud i Europa i løbet af efteråret.

Mere fra MedWatch

Tidligere storaktionær holder døren på klem for ny investering i Orphazyme

Venturefonden Sunstone, der for nyligt solgte ud af sine aktier i Orphazyme, afviser ikke på et senere tidspunkt igen at skyde penge i selskabet, der torsdag fik en kold skulder af FDA til selskabets NPC-kandidat. Men fondens formål gør en geninvestering til en svær øvelse, lyder det fra general partner, Sten Verland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier