MedWatch

Robot-selskab får penge til global udrulning

Flow Robotics har modtaget 15 mio. kr. fra blandt andre Vækstfonden, som skal hjælpe til en lancering af virksomhedens pipetterobot i blandt andet USA.

Foto: Colourbox

Vækstfonden har været med til at kaste 15 mio. kr. efter den danske virksomhed Flow Robotics, der har udviklet en pipetterobot.

Den har til formål at mindske tidsforbruget ved pipettearbejdet i laboratorier og hospitaler, og samtidig også mindske fejl og arbejdsskader.

Det skriver Børsen.

"Vi havde lige fået robotten på markedet, da corona lukkede store dele af verden ned. Pludselig stod salget helt stille. Der frygtede vi, at det ville blive hårde tider. I stedet for kun at kigge på laboratorier begyndte vi at tage ud og snakke med hospitalerne om robottens muligheder. Bl.a. kan den forberede samples inden en pcr-test for corona. Og hospitalerne blev vildt glade for den," siger Annika Isaksson, adm. direktør for Flow Robotics.

Målet er nu blandt andet en amerikansk lancering i tilgift til de 13 markeder, som Flow Robotics allerede sælger til.

 

 

Mere fra MedWatch

Tidligere storaktionær holder døren på klem for ny investering i Orphazyme

Venturefonden Sunstone, der for nyligt solgte ud af sine aktier i Orphazyme, afviser ikke på et senere tidspunkt igen at skyde penge i selskabet, der torsdag fik en kold skulder af FDA til selskabets NPC-kandidat. Men fondens formål gør en geninvestering til en svær øvelse, lyder det fra general partner, Sten Verland.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier