MedWatch

Reapplix får 150 mio. kr. fra kendte investorer og baner vejen til USA

En flok nye investorer, der blandt andet tæller biotekmilliardæren Bo Jesper Hansen, kapitalfonden Lauxera og stifterne af smykkefirmaet Pandora, går nu ind og støtter op om life science-selskabet Reapplix, der netop har opnået en vigtig milepæl i USA.

Graeme Brookes, som har været adm. direktør for Reapplix siden 2014, har sikret sig 150 mio. kr. til selskabet. Foto: Albert Rønning-Andersson

Efter en række mindre kapitalrejsningsrunder og svirrende rygter om både planlagt børsnotering og muligt salg, er det nu lykkes den danske sårplejevirksomhed Reapplix at få halet en af de store finansieringsrunder hjem.

Selskabet har nemlig sikret sig 22,6 mio. dollar, eller 150 mio. kr. fra et konsortium af både nye og eksisterende investorer. Således har de eksisterende investorer fået selskab af både businessengle som biotekmilliardæren Bo Jesper Hansen og rigmanden Jan Struve samt kapitalfonde som franske Lauxera Ventures, MK Ventures og Pandora-stifternes life science-fond North East Health Care.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier