MedWatch

Reapplix får 150 mio. kr. fra kendte investorer og baner vejen til USA

En flok nye investorer, der blandt andet tæller biotekmilliardæren Bo Jesper Hansen, kapitalfonden Lauxera og stifterne af smykkefirmaet Pandora, går nu ind og støtter op om life science-selskabet Reapplix, der netop har opnået en vigtig milepæl i USA.

Graeme Brookes, som har været adm. direktør for Reapplix siden 2014, har sikret sig 150 mio. kr. til selskabet. | Foto: Albert Rønning-Andersson

Efter en række mindre kapitalrejsningsrunder og svirrende rygter om både planlagt børsnotering og muligt salg, er det nu lykkes den danske sårplejevirksomhed Reapplix at få halet en af de store finansieringsrunder hjem.

Selskabet har nemlig sikret sig 22,6 mio. dollar, eller 150 mio. kr. fra et konsortium af både nye og eksisterende investorer. Således har de eksisterende investorer fået selskab af både businessengle som biotekmilliardæren Bo Jesper Hansen og rigmanden Jan Struve samt kapitalfonde som franske Lauxera Ventures, MK Ventures og Pandora-stifternes life science-fond North East Health Care.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier