MedWatch

Analytikere kårer Ambu til halvårets vinderaktie

Ambu har været den bedste historie på det danske aktiemarked i årets første halvår, mener analytikere hos Alm. Brand og Sydbank.

Juan Jose Gonzalez, adm. direktør i Ambu. Foto: Ambu/PR

Ambu har i første halvår af 2020 formået at skille sig ud blandt de danske C25-aktier og bliver af analytikere kåret som vinderaktien.

Det skriver Børsen.

Michael Friis Jørgensen og Jacob Pedersen, som er chefaktieanalytiker hos henholdsvis Alm. Brand og Sydbank, er enige i, at Ambu-aktien ikke kan gå upåtalt hen, hvis man fokuserer på første halvdel af aktieåret.

"Ambu er jo et selskab, som lever af at lave engangsendoskoper. Så vi taler om et selskab, der lever af at undgå smittespredning. Og det er smittespredning, der har domineret første halvår. Det må være den absolut bedste historie på det danske aktiemarked," siger Jacob Pedersen til Børsen.

Michael Friis Jørgensen påpeger, at Ambu har været én ud af få danske virksomheder, som har formået at opjustere forventningerne under en krise.

Mens de heldige ejere af Ambu-aktien i løbet af 2020 har indkasseret et afkast på 87 pct., er der i den anden ende af skalaen mindre heldige ISS-investorer, som har oplevet et fald på mere end 33 pct, skriver avisen.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier