MedWatch

Medicoiværksætter tredobler medarbejderstaben efter millionbevilling

Opstartsvirksomheden Walk With Path har modtaget en EU-pris på 1 mio. euro for sin laserløsning til at hjælpe Parkinsons-ramte. Med yderligere en bevilling på mere end 2 mio. euro på vej vil grundlægger og topchef Lise Pape nu tredoble gruppen af ansatte og indtage nye markeder.

Walk With Path modtager EU's Horizon-pris foran to konkurrerende selskaber, hver med sin løsning til at forbedre forhold for ældre borgere i EU. | Foto: Walk with path/PR

Den danske startupvirksomhed Walk With Path er klar til for alvor at trykke på speederen og lancere selskabets opfindelse i flere nye lande.

Virksomheden har udviklet en laser til Parkinsons-ramte, der ofte oplever at "fryse fast" i gulvet, men som med selskabets laser, der påspændes fødderne, får hjælp til at skabe og opretholde en gårytme.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier