MedWatch

Vækstfonden går med i ny milliardfond og vil trække investeringer til Danmark

Den franske venturekapitalfond Sofinnova Partners lancerer atter en ny, milliardstor fond med fokus på life science. Ligesom sidste år er det med Vækstfonden blandt støtterne og med en dansker som investeringspartner. En række danske selskaber er allerede i søgelyset, lyder det.

Jacob Hübertz, finansdirektør i Vækstfonden | Foto: Vækstfonden

Der kan være millioner af kroner på vej til lovende danske life science-selskaber, når den franske venturekapitalfonden Sofinnova Partners sparker gang i sin nye milliardfond med fokus på medico- og biotekindustrien.

Det vurderer Vækstfonden, der via fonden Dansk Vækstkapital 2, har givet tilsagn på 150 mio. kr., og som dermed har bidraget fint til det samlede beløb på 333 mio. euro eller næsten 2,5 mia. kroner, som det er lykkedes Sofinnova Partners at rejse til den nye fond.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP godkender seks lægemidler

Det europæiske lægemiddelagenturs ekspertkomite har på dets møde i oktober indstillet til, at seks nye lægemidler sendes på markedet i Europa – heriblandt et middel baseret på Genmabs teknologi. Samtidig anbefaler komiteen, at ti lægemidler kan bruges på nye måder.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier