MedWatch

Kritiseret udbud kan give kommuner besparelser for 140.000 kroner om året

Statens og Kommunernes Indkøbsservice, SKI, forventer, at kommunerne gennem et nyt udbud af hjælpemidler hver kan spare i gennemsnit ca. 140.000 kr. om året. Udbuddet er blevet kritiseret af hjælpemiddelindustriens brancheorganisation, men SKI fastholder, at udbuddet betaler sig.

Udbudsdirektør i SKI Christian Lunding har netop lanceret et offentligt udbud på genanvendelige hjælpemidler, og han håber at spare over 10 mio. kr. om året for de 70 kommuner, som er med i udbuddet. | Foto: Ulrik Jantzen/SKI/PR

Når Staten og Kommunernes Indkøbsservice, SKI, sætter offentlige indkøb i udbud, er der ofte tale om rigtig mange penge. Især når udbuddene handler om indkøb af fx nye computere til alle statslige og kommunale hæve- sænkeborde i landet.

I den optik er SKI’s seneste udbud om 70 deltagende kommuners indkøb af genanvendelige hjælpemidler en mindre størrelse, der over de næste fire år forventes at have en omsætningsværdi på 450 mio. kr., svarende til ca. 113 mio. kr. om året.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Biomarin forbereder sig på europæisk godkendelse af Ascendis-konkurrent

Amerikanske Biomarin opjusterer både forventningerne til omsætningen og underskuddet i forbindelse med regnskabet for årets andet kvartal. Samtidig melder selskabets topchef, at det kommercielle team er i gang med forberedelserne til en eventuel godkendelse af Voxzogo, der kan blive en mulig konkurrent til Ascendis-kandidat.

Merck lander som ventet i andet kvartal

Medicinalselskabet Merck, kendt som MSD i Europa, har torsdag leveret et regnskab for årets andet kvartal, der i det store hele lever op til analytikeres forventninger til såvel indtjening som omsætning.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier