MedWatch

Fem finanshuse nedgraderer Ambu-aktien efter nedjustering

Fem forskellige banker har sænket sine mål for, hvad Ambu-aktien bør være værd, efter at selskabet omlagde sin amerikanske salgsstrategi og nedjusterede natten til torsdag.

Juan-José Gonzalez, adm. direktør i Ambu.

Ambus strategiændring og nedjustering torsdag nat har ført til en række nedgraderinger af selskabets kursmål hos forskellige finanshuse.

En af dem er Sydbank, som ser en aktie i Ambu som "mindre attraktiv" end tidligere, efter medicoselskabet senest i denne uge skar i forventningerne til resultaterne for hele 2018/19.

Derfor sættes anbefalingen ned til "hold" fra "køb", skriver Søren Løntoft Hansen, senioraktieanalytiker i Sydbank.

"I kølvandet på strategiopdateringen i juni og gårsdagens melding om investeringerne i det direkte salg i USA har vi sænket vores indtjeningsestimater for de kommende år betydeligt," lyder det fra senioraktieanalytikeren, der fortsætter:

"Ambu-aktien fremstår nu efter vores vurdering mindre attraktiv end tidligere. Vi kan sagtens se store vækstperspektiver på længere sigt – men det koster mere end ventet at indfri vækstpotentialet."

Udover Sydbank har Danske Bank sænket sit kursmål til 175 kr. fra 185 kr., SEB har sænket sit kursmål til 126 kr. fra 140 kr., ABG Sundal Collier har sænket til 99 kr. fra 111 kr. og Nordea har sænket helt ned til 76 kr. fra 78 kr.

Ambu-aktien koster fredag eftermiddag 96 kr.

Ambu overtager hele ansvaret i USA for at løfte sig på det største marked

Analytikere undrer sig over Ambu-ledelsens udmeldinger

Ambu bryder med amerikansk partner og nedjusterer

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier