MedWatch

Diagnostikfirmaet Brainreader lugter overskud efter syv år med tab

Diagnostikfirmaet Brainreader har efter syv magre år med underskud en forventning om sorte tal på bundlinjen, når selskabet aflægger årsregnskab i 2021. Ny kapital og et stødt stigende antal kunder har vendt skuden for selskabet, der i det kommende år åbner kontor i USA.

Lisbeth Møller Christensen, adm. direktør i Brainreader | Foto: PR / Brainreader

Røde tal på bundlinjen har været hverdagskost for medical software-selskabet Brainreader, der siden opstarten i 2011 har arbejdet på at udvikle en metode, som via en MRI-scanning kan assistere til tidlig diagnostik af hjernesygdomme som Alzheimers og demens. 

Men efter syv magre år, kommer som bekendt syv gode, som ordsproget lyder. Og i tilfældet Brainreader er der måske noget om snakken. En milepæl af de store bliver nemlig efter al sandsynlig nået, når Brainreader gør regnskabet op for 2021.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier