MedWatch

Ambu-topchef advarer om yderligere kursudsving efter urolig periode

Juan-José Gonzalez, adm. direktør i Ambu, forudser, at selv "meget små" strategiske ændringer vil give væsentlige udsving i selskabets aktie fremover.

Juan-José Gonzalez, adm. direktør i Ambu. | Foto: Ambu

Ambus adm. direktør, Juan-José Gonzalez, advarer i et interview med Bloomberg News om, at selskabets aktiekurs også i fremtiden kan komme til at opleve store udsving.

Siden Ambu-topchef tiltrådte som afløser for Lars Marcher, der blev fyret sidste måned, har investorerne reageret ved at sende aktiekursen kraftigt ned. Før Lars Marchers fyring kostede en Ambu-aktie 175,90 kr., og torsdag lukkede aktien til sammenligning i 93,30 kr.

Og ifølge Juan-José Gonzalez bør investorerne forberede sig på fortsat volatilitet i Ambu-aktien. I interviewet fortæller han, at nu hvor selskabet "går ind i meget store markeder", så må det forventes, at "meget små ændringer i forhold til langsigtet vækst vil kunne give væsentlige bevægelser både op- og nedad for aktiekursen".

"På en måde reflekterer det naturen i de muligheder, vi har," siger Juan-José Gonzalez ifølge Bloomberg News.

Tidligere i indeværende uge var Ambu-topchefen ude og vise sin tillid til selskabet ved at købe aktier for omkring 3,2 mio. kr. Det fulgte, efter at aktien var faldet en del oven på en nedjustering af forventningerne til både indeværende og næste regnskabsår.

Også finansdirektør Michael Højgaard Abrahamsen samt flere medlemmer af Ambus bestyrelse har i løbet af ugen udtrykt støtte til selskabet ved at købe aktier.

Mere fra MedWatch

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier