MedWatch

Demant får nye Phillips-produkter på hylderne hos Costco

Høreapparater fra den danske hørekoncernen Demant og selskabets hollandske partner Phillips kan nu købes i den store amerikanske supermarkedskæde Costco. 

Demants Philips-brandede høreapparater kan nu købes i den amerkanske supermarkedskæde Costco. | Foto: Elise Amendola/AP/POLFOTO/arkiv

Danske Demants samarbejde med den hollandske elektronikkoncern Philips om salg af Philips-brandede høreapparater har indtaget en vigtig del af det private amerikanske marked.

Produkterne er nemlig nu tilgængelige hos supermarkedskæden Costco, der også sælger både brandede produkter fra de store høreapparatproducenter på globalt plan og har sit eget private label-mærke, Kirkland Signature, der leveres af Sivantos, som nu er en del af WS Audiology efter fusionen med danske Widex.

Det fremgår af Philips' hjemmeside, hvor man i afdelingen for høreapparater nu bliver henvist til blandt andet en lang stribe Costco-butikker mange steder.

Demant løftede tilbage i april første gang sløret for den første fælles lancering af høreapparater i forbindelse med det samarbejde, som de to parter offentliggjorde sidste år.

Der er tale om en hel familie af premium-høreapparater i forskellige formfaktorer og på forskellige prispunkter, som skal ud at åbne nye døre for det danske selskab - og naturligvis også for Philips, der bevæger sig ind på et helt nyt område.

I første omgang lanceres der en hel produktfamilie, men høreapparaterne i Philips Hearlink-serien, som navnet bliver, vil følge den normale livscyklus for høreapparater.

Derfor vil der komme nye produkter om to-tre år, når den næste teknologiske platform - eller det næste udviklingsmæssige trin - er parat.

Der bliver dog ikke tale om en helt selvstændig platform til udviklingen af Philips-produkterne, der er baseret på Demants underliggende teknologi.

Demant og Philips er klar med lancering af fælles høreapparater 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier