MedWatch

GN vil være verdensledende inden for stemmestyring

Ifølge GN's bestyrelsesformand Per Wold-Olsen sigter selskabet efter at blive verdensførende inden for stemmestyring, både inden for og uden for høreapparatsområdet.

Foto: Mik Eskestad

GN Group er efter at have lagt tidligere tiders kriser bag sig parat til næste skridt i udviklingen på vej mod at være en førende teknologivirksomhed inden for lyd i bred fortsand, og GN skal være "verdensførende" inden for stemmestyring til mikroenheder.

Det fortæller bestyrelsesformand Per Wold-Olsen til Finans i forlængelse af koncernens 150 års jubilæum.

"Vi har været teknologiske frontløbere inden for høreapparater de seneste ti år. Og jeg ser stemmestyring som det helt store nybrud inden for lyd. Dér skal GN være trendsætter på vores markeder," siger Per Wold-Olsen til Finans.

Selv om konkurrencen er hård på netop det område, ser formanden, at GN har en fordel sammenlignet med konkurrenterne, fordi selskabet allerede er "verdensmester" i at få proppet teknologien ind i mikroenheder som høreapparater og earplugs.

På CBS peger professor Jan Damsgaard dog på, at konkurrencen vil være præget af et felt af store aktører, og at GN derfor skal søge alliancer.

"Det virker oplagt at integrere stemmestyring i høreapparater. Men det vil kræve et tæt samarbejde med tekselskaber som Google, Apple eller Amazon, som har brugt ti år på at udvikle teknologien. Så bliver GN’s opgave at få den til at fungere i meget små enheder," forklarer professoren til Finans.

GN fejrer 150 år i topform: "De seneste 10 år har været en optakt til det fremstød, vi står foran i dag"

GN-boss om selskabets to topprodukter: Kannibalisering kan ikke undgås

GN-formand er uafklaret om OTC-marked i USA: "Ved ikke, om vi skal den vej eller ej" 

Mere fra MedWatch

Headhunter: Afgående Leo-boss var et flop

Det var et fejlskud at ansætte Catherine Mazzacco som adm. direktør for Leo Pharma, vurderer headhunter, der ser afgangen som et naturligt skridt forud for børsnoteringen af Leo Pharma. Til at styre den proces i mål vil bestyrelsen efter alt at dømme skulle til udlandet for at finde den rette profil, lyder det videre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier