MedWatch

Chemometec ekperimenterer med kræftdiagnostik – udvikler ny test med KU

Chemometec samarbejder med KU-lektor Birgitte Regenbergs forskningshold om at udvikle en kræfttest, som er på et "meget tidligt" stadie, men som kan danne grundlag for en ny forretning for Allerød-selskabet.

Martin Glensbjerg, medstifter, næstformand og driftschef i Chemometec, karakteriserer selskabets samarbejde med KU som interessant, men risikofyldt. | Foto: Chemometec

Det børsnoterede selskab Chemometec, som producerer celletællere og instrumenter til celleanalyse, arbejder lige nu på et tidligt forskningsprojekt, som kan resultere i et nyt forretningsområde for firmaet.

Chemometec er således gået sammen med lektor Birgitte Regenbergs forskningshold på Københavns Universitet om at udvikle en test til diagnostik af kræft.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier