MedWatch

Smith & Nephew ser nu vækst i den øvre ende af forventningen

Den britiske Coloplast-konkurrent på sårplejeområdet Smith & Nephew omsatte i regnskabsårets første kvartal for samlet 1,2 mia. dollar, og forventer nu for det fulde år at ende i den høje ende af prognosen.

Foto: Colourbox

Smith & Nephew, der konkurrerer med Coloplast inden for visse dele af markedet for sårplejeprodukter, klarede sig stort set som ventet i årets første kvartal, men selskabet er nu mere overbevist om, at det vil nå den øvre del af vækstforventningen i år.

Omsætningen lød i første kvartal på 1,2 mia. dollar, og det var helt som ventet blandt analytikerne, viser estimater fra Bloomberg News, der dog kun har modtaget forventningerne fra tre analytikere.

Dermed kunne selskabet fremvise en underliggende omsætningsvækst på 4,4 pct., men på grund af valutamodvind lyder den rapporterede vækst i kvartalet på bare 0,5 pct., fremgår det af en handelsopdatering torsdag morgen.

Forretningsområdet for sportsmedicin og traume havde en underliggende vækst på 3,9 pct. i første kvartal, mens divisionen for knæ- og hofteimplantater ligeledes kunne fremvise en underliggende vækst i perioden på 5,3 pct. I divisionen for avanceret sårpleje lød den underliggende vækst på 4,1 pct. i kvartalet.

For hele 2019 venter Smith & Nephew en underliggende vækst i intervallet 2,5 til 3,5 pct., og i torsdagens handelsopdatering oplyser selskabet desuden, at det nu venter, at væksten ender i den øvre ende af det interval.

Mere fra MedWatch

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier