MedWatch

Bioportos nye USA-chef er involveret i FDA-undersøgelse af lovbrud

Amy Winslow, den nye direktør for Bioportos amerikanske forretning, har siden 2011 været topchef i et firma, som ifølge FDA har brudt loven, og som lige nu bliver undersøgt i en sag om fejlbehæftede produkter. Bioporto-chef siger, at Amy Winslow ikke har skabt problemerne, men ryddet op i dem.

Amy Winslow stod i spidsen for Magellan Diagnostics da selskabet i 2017 fik hård kritik af de amerikanske sundhedsmyndigheder. | Foto: Bioporto

Bioportos nye direktør i USA, Amy Winslow, spiller en hovedrolle i en penibel sag om lovbrud og fejlbehæftede diagnostiske produkter, som de amerikanske sundshedsmyndigheder, FDA, lige nu undersøger.

Amy Winslow har siden 2011 været adm. direktør i diagnostikselskabet Magellan Diagnostics, som har udviklet en test, der kan måle blyforgiftning i blodprøver.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier