MedWatch

Epilepsifirma med rigmandsfamilie i ryggen opnår afgørende godkendelse

Iværksættervirksomheden Uneeg Medical med rigmandsfamilierne Tøpholm og Westermann som ejere har netop opnået europæisk CE-mærkning for selskabets implantat til optimering af epilepsibehandling og samtidigt landet den første internationale bestilling. Næste mål er FDA-godkendelse, lyder det fra den adm. direktør.

Torben Sandgren, adm. direktør, Søren Westermann, Bestyrelsesformand, Richard Tøpholm, CTO, Prof. dr. med. Henning Beck-Nielsen, opfinder og stifter | Foto: Uneeg Medical

Iværksætterselskabet Uneeg Medical har opnået en vigtig milepæl i form af en europæisk CE-mærkning og en deraf blåstempling af selskabets medicinske udstyr

Produktet, der har fået navnet Uneeg 24/7, har været 12 år undervejs og er et implantat, der på grund af langtidsmonitorering kan skaffe grundlaget for, at læger får nok indsigt til at kunne optimere dosering og valg af epilepsimedicin.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier