MedWatch

Demant: Næsten alle Opn-brugere foretrækker ny model

Danske Demant præsenterer i forbindelse med en messe i USA flere detaljer om sit nyeste topprodukt inden for høreapparater, Oticon Opn S, som 96 pct. foretrækker frem for forgængeren.

Danske Demant er i fuld gang med at præsenterer sit nyeste topprodukt inden for høreapparater, Oticon Opn S. på en messe i USA i denne uge. | Foto: Ritzau Scanpix/Jens Nørgaard Larsen

Danske Demant præsenterer i forbindelse med denne uges AAA-messe i Columbus, Ohio flere detaljer om sit nyeste topprodukt inden for høreapparater, Oticon Opn S.

Og det nye produkt, der første gang blev præsenteret ved årsregnskabet for 2018 i februar, er allerede blevet så populært i markedet, at langt størstedelen af brugerne af forgængeren, Oticon Opn, fortrækker det nye produkt.

Det fremgår af pressemateriale fra det danske selskab.

Demant er i fuld gang med at udrulle både Oticon Opn S og den pædiatriske udgave, børneudgaven, af produktet, Oticon Opn Play. Og ifølge det danske selskabs egne undersøgelser foretrækker 96 pct. af Oticon Opn-brugerne Oticon Opn S frem for forgængeren.

Det skyldes ifølge Demant selv den ekstra regnekraft, der er lagt ind i den nye produktplatform, som gør det muligt at forbedre lytteevnen i besværlige situationer så meget, at oplevelsen kommer op på niveau med normal hørelse.

Konklusionen er lavet på baggrund af et to uger langt studie, hvor en række Oticon Opn-brugere fik tilpasset et Oticon Opn S-apparat og testede det i hverdagen.

Efter de to uger svarede 96 pct. af testpersonerne, at de vurderer Oticon Opn S som værende "meget bedre" eller "noget bedre" end Oticon Opn.

Det var særligt lydkvaliteten og taleforståeligheden, som blev vægtet højt i vurderingen fra brugerne, viser Demants egne studier.

Demant vil præsentere flere detaljer om den nye produktfamilie på sin stand på AAA-messen, der officielt skydes i gang onsdag, ligesom selskabet afholder investorpræsentation onsdag aften dansk tid, hvor lanceringerne vil være i fokus.

Præsentationen afholdes klokken 20.30 dansk tid.

Demant-lancering tager fokus ved amerikansk messe 

Mere fra MedWatch

Nye insulintilskud bekymrer Diabetesforeningen

Diabetesforeningen er utilfredse med Medicintilskudsnævnets indstilling til en revurdering af tilskud for diabetesmidler, som patientforeningen anser som en spareøvelse uden hensyntagen til patienterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier