MedWatch

GN Hearing sælger fortsat godt til amerikanske veteraner

GN Hearings markedsandel i USA vokser, da virksomheden fortsat har stor succes med sit seneste topprodukt, Resound Linx Quattro, hos den offentlige amerikanske salgskanal Veterans Affairs.

GN Hearing sælger godt i USA. Her får en patient lavet en afstøbning til et høreapparat. | Foto: /Ritzau Scanpix/Niels Christensen

Danske GN Hearing nyder fortsat stor succes med topproduktet Resound Linx Quattro hos den offentlige amerikanske salgskanal Veterans Affairs (VA), der tilpasser høreapparater til militærveteraner.

I februar tog det danske selskab endnu en bid af det marked, og dermed fortsætter GN's markedsandel med at vokse sig i rekordterræn.

I februar steg andelen hos VA, der udgør godt 20 pct. af det samlede amerikanske marked, til 26,1 pct. målt på andelen af det samlede salg fra 25,1 pct. i januar.

Ser man på markedsandelen målt på antal solgte enheder, steg den til 24,7 pct. fra 23,9 pct. måneden før.

Den danske konkurrent Demant fastholdt sin markedsandel på 18,2 pct. målt på værdi i februar og 19,4 pct. målt på antallet af solgte enheder.

Det var særligt verdens største høreapparatproducent - og markedslederen hos VA - schweiziske Sonova, der tabte terræn i februar, hvor det selskabs markedsandel målt på værdi faldt til 28,3 pct. fra 29,2 pct.

Også Sivantos, der for nylig er blevet fusioneret med danske Widex, tabte lidt terræn, mens amerikanske Starkey vandt en smule.

GN-formand er uafklaret om OTC-marked i USA: "Ved ikke, om vi skal den vej eller ej" 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier