MedWatch

Jørgen Jensens mål er klart: WS Audiology skal være nummer ét på markedet

Topchef Jørgen Jensen har sat et mål om, at den nyfusionerede høreapparatskæmpe WS Audiology skal være nummer ét inden for høreapparatsbranchen. Han baserer ikke målet på salg alene, men "de bedste firmaer ender også altid med det højeste salg," som han siger.

"Vi har evnerne til at bygge et udviklingsmæssigt powerhouse i et format, der hidtil er uset i høreapparatsbranchen," siger tidlig. Widex-direktør Jørgen Jensen, der fortsætter som frontfigur i fusionen af Widex og Sivantos, WS Audiology.

Det nyopståede høreapparatsfirma WS Audiology, som er blevet til gennem fusionen af Widex og Sivantos, har fra starten fået et klart mål:

"Vores mål er et at få en position som nummer ét på markedet for høreapparater, og det er det, vi vil kæmpe for i årene, der kommer," siger Jørgen Jensen, adm. direktør i WS Audiology og tidligere adm. direktør i Widex, på et telefonmøde med journalister.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Patienter må vente længere på ny medicin

Siden Medicinrådet blev etableret i 2017, er patienternes ventetid på ny medicin blevet tre gange længere, konkluderer en analyse fra Lif, der vil have Medicinrådet til at droppe unødvendige vurderingsmetoder. Medicinrådet arbejder på at nedbringe sagsbehandlingstiderne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier