MedWatch

Lægeformand om Roches markedsføring: ”Langt over grænsen”

Diabeteslægernes formand er foraget over, at Roche Diabetes Care i blandt andet avisannoncer henvender sig direkte til patienter med oplysning om, hvordan de forsat kan få tilskud til selskabets produkter fra kommunen, selvom den ønsker at skifte patienterne til et konkurrerende og billigere produkt.

Udsnit af den annonce, som Roche Diabetes Care har bragt i Helsingør Dagblad.

Det vækker kritik og forargelse hos diabeteslægernes faglige selskab, Dansk Endokrinologisk Selskab, når Roche Diabetes Care i blandt andet avisannoncer fortæller borgere i Helsingør Kommune om muligheden for at fortsætte med at bruge selskabets blodsukkermåler, selvom kommunen ønsker at skifte borgerne til et billigere produkt.

”Jeg kan ikke lide det. Personligt mener jeg ikke, at vi skal have direkte henvendelser i reklamer og annoncer fra firmaer, der leverer sundhedsydelser - det være sig medicin eller teknologi,” siger Troels Krarup Hansen, formand, Dansk Endokrinologisk Selskab, til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Nye insulintilskud bekymrer Diabetesforeningen

Diabetesforeningen er utilfredse med Medicintilskudsnævnets indstilling til en revurdering af tilskud for diabetesmidler, som patientforeningen anser som en spareøvelse uden hensyntagen til patienterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier