MedWatch

Laboratorieleverandør fortsætter mange års millionoverskud

Den lille privatejede laboratorieleverandør Axlab fortsætter sin lange stime af millionoverskud og kan i år konstatere en fordobling af overskuddet fra sidste år og en rekordstor udbytte-betaling til virksomhedens ejere.

Det går fortsat godt for Axlab i Nordsjælland. | Foto: Zealand Pharma PR

Når man kigger på regnskabet for nordsjællandske Axlab, må man gå ud fra, at ledelsen jublende går rundt med armene over hovedet i disse dage. I regnskabet fremgår det afmålt, at ”ledelsen anser årets resultat for tilfredsstillende”, men overskuddet efter skat er på 5,75 mio. kr. mod et overskud på 3,75 mio. kr. året før.

Og på grund af en regnskabsomlægning er det seneste resultat på baggrund af en periode på kun 9 måneder fra 1. april 2018 - 31. december 2018, mens perioden i sidste regnskab løb fra 1. april 2017 - 31. marts 2018 og altså var på 12 måneder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

EU-lande blåstempler nye beføjelser til agentur

Det europæiske center for sygdomsforebyggelse og -kontrol, ECDC, får nu nye muskler til kontrol og netværksopbygning i kampen mod fremtidens epidemier. ”Dagens aftale er lig med state-of-the-art overvågning,” siger EU-topfolk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier