MedWatch

Proteseproducenten Össur samler forretningen i stor sparerunde

Den islandske proteseproducent Össur, som holder til på den danske børs, er i fuld gang med at samle en større del af forretningen på færre placeringer, men forretningen for de bioniske lemmer er fortsat afhængig af Island – rekrutteringen er for svær andre steder.

Efter en række større og mindre opkøb over de seneste år har islandske, men dansknoterede, Össur benyttet sig af lejligheden til at sætte gang i en større konsolidering af forretningen.

På sigt skal den samle organisationen på færre faciliteter, hvoraf en store del bliver samlet omkring selskabets fabrik i Mexico, ligesom der skal ske større digitalisering. Den slankere organisation skal skabe henholdsvis 6 og 10 mio. dollar i besparelser over de næste to år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Headhunter: Afgående Leo-boss var et flop

Det var et fejlskud at ansætte Catherine Mazzacco som adm. direktør for Leo Pharma, vurderer headhunter, der ser afgangen som et naturligt skridt forud for børsnoteringen af Leo Pharma. Til at styre den proces i mål vil bestyrelsen efter alt at dømme skulle til udlandet for at finde den rette profil, lyder det videre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier