MedWatch

GN har udpeget ny chef for amerikansk datterselskab

GN Hearing har sat en ny person i spidsen for sit amerikanske datterselskab Beltone, efter den tidligere topchef forlod stillingen i starten af 2018 efter blot to år.

Monte Dillow er ny topchef for det GN-ejede selsab Beltone. | Foto: Beltone/PR

Det amerikanske høreapparatselskab Beltone, som i år 2000 blev opkøbt af danske GN Store Nord, har fundet en ny topchef.

Det skriver Børsen med henvisning til en meddelelse fra selskabet.

Man har således udpeget Monte Dillow som ny 'president' for selskabet, der holder til i Chicago  og driver mere end 1500 hørecentre i USA. Han skal nu opbygge det næsten 80 år gamle høreapparat-brand og være med til at sikre, at man kan åbne endnu flere centre fremover.

Monte Dillow kommer til selskabet fra en stilling som underdirektør i Aspen Surgical, der er afdeling for kirurgisk udstyr under medicoselskabet Hill-Rom. Før det arbejdede han gennem 18 år for medicokoncernen Abbott i en række kommercielle stillinger rundt omkring i verden, samt som områdechef i Asien og Stillehavslandene.

I januar forlod den tidligere chef for Beltone, Corrine Perritano, sin stilling efter blot to år. Hun var blevet indsat i kølvandet på en omfattende sag om regnskabssvindel i Beltone, som både kostede en afskrivning på 150 mio. kr. og jobbet for en finanschef og daværende topchef, Todd Murray.

GN afslutter svindelundersøgelse 

Rabatter skjulte millionsvindel i GN-datterselskab 

GN erkender ledelsessvigt i svindelsag 

Mere fra MedWatch

Patienter må vente længere på ny medicin

Siden Medicinrådet blev etableret i 2017, er patienternes ventetid på ny medicin blevet tre gange længere, konkluderer en analyse fra Lif, der vil have Medicinrådet til at droppe unødvendige vurderingsmetoder. Medicinrådet arbejder på at nedbringe sagsbehandlingstiderne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier