MedWatch

Allergan må trække brystimplantater tilbage i Europa

Allergan er uenig i beslutningen fra de franske sundhedsmyndigheder, der betyder, at selskabet skal trække en række brystimplantater tilbage fra det europæiske marked.

Foto: /ritzau/AP/Richard Drew

Aktierne i det amerikanske medicinalselskab Allergan falder 3,2 pct. i formarkedet, efter det er kommet frem, at selskabet skal trække en række brystimplantater tilbage fra det europæiske marked.

Det er de franske sundhedsmyndigheder, ANSM, der har krævet tilbagekaldelsen - Allergan følger henstillingen, men er uenig i beslutningen fra myndighedernes side.

Det skriver Bloomberg News.

Selskabet skriver i en pressemeddelelse, at det står inde for produkterne.

"Anmodningen fra ANSM er ikke baseret på nye videnskabelige beviser vedrørende disse produkter. Desuden har ANSM ikke identificeret nogen umiddelbar risiko for kvindernes sundhed med brystimplantaterne," oplyser Allergan.

"Patientsikkerhed og produktkvalitet er Allergans højeste prioriteter. Allergan tager denne situation meget alvorligt og er fast besluttet på at samarbejde for at sikre den mest opdaterede information," siger Charles Hugh-Jones, lægefaglig direktør fra Allergan.

Allergan, der nok er mest kendt for sit Botox, har planer om at anke afgørelsen, da selskabet ikke er enig.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier