MedWatch

Novo Holdings-ejet høreapparatselskab jagter kapitalfonds lydjuvel

Det danske høreapparatselskab Sonion, som er ejet af Novo Holdings, er langt i processen med at købe et Allerød-baseret selskab ejet af en amerikansk kapitalfond.

Foto: Novo Holdings/PR

Novo Holdings, der ejer Novo Nordisk, er med sit selskab Sonion interesseret i at købe danske DPA Microphones for over en halv mia. kr.

Det skriver Børsen.

DPA Microphones er ejet af den amerikanske kapitalfond Riverside, men nu kan selskabet komme på danske hænder igen inden længe. Ifølge Børsen er det Novo-ejede selskab Sonion allerede langt i processen med at købe den Allerød-baserede virksomhed.

"Det, jeg kan sige, er, at det har været en konkurrencepræget proces, som stadig pågår. Det er ikke afgjort endnu, men virksomheden er interessant for os," lyder det fra Jesper Ahlmann Funding Andersen, der er topchef i Sonion.

Det Novo-ejede selskab anser sig selv som verdensførende inden for mikroakustiske og mikromekaniske teknologier til høreapparater, og Sonion-topchefen erkender da også, at DPA Microphones kan være med til at udvikle Sonion yderligere.

"Selskabet er stærkt inden for højtlydende elektriske mikrofoner, og det er et område, hvor vi også har nogle kompetencer, hvor der kan være nogle synergier," siger Jesper Ahlmann Funding Andersen til Børsen.

Novo Holdings-ejet høreapparatselskab indgår amerikansk alliance 

Analytiker om nyt Novo-partnerskab: Kan udløse en ketchupeffekt 

Medie: Novo var interesseret køber til høreapparatkoncern 

Novos nye pengemand er brændt varm på dansk paradeindustri 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier