MedWatch

GN-vikar tavs om mulig direktørpost

Marcus Desimoni, der er finansdirektør hos GN Group og fungerende topchef for GN Hearing, vil ikke kommentere, om han er kandidat til permanent at overtage posten som adm. direktør i høreapparatsdivisionen efter Anders Hedegaard.

Marcus Desimoni, finansdirektør og fungerende adm. direktør i GN Hearing, vil hverken be- eller afkræfte, at har er i spil til som permanent afløser for Anders Hedegaard, der i sidste måned annoncerede sin opsigelse. | Foto: PR, GN Hearing

Det kom som overraskelse for de fleste, at Anders Hedegaard i begyndelsen af måneden lod bestyrelsen i GN Store Nord vide, at han forlader sit job som adm. direktør for høreapparatsdivisionen GN Hearing til fordel for et job i en endnu ukendt udenlandsk virksomhed.

Siden har spørgsmålet om hvilke navne, bestyrelsen har på listen over potentielle kandidater til tronen, optaget de fleste iagttagere, der mener at vide, at GN Hearing både kigger eksternt og internt efter selskabets nye permanente topchef.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier