MedWatch

Ambu tror på nemmere salg af nye produkter

Medicoproducenten Ambu planlægger flere nye lanceringer i indeværende regnskabsår, og selvom topchef Lars Marcher ikke lader forventningerne til salget af disse fylde meget i sin guidance, så tror han alligevel, at Ambus sælgere får nemmere ved at overbevise kunderne, da Ambu allerede har banet vejen for engangsudstyr.

Foto: /ritzau/Claus Bech

Der var ingen slinger i valsen, da det kom til at præsentere resultaterne for Ambus fjerde kvartal og i forlængelse deraf for hele året. Resultaterne landede lige midt i forventningerne om en vækst på 15 pct. og en overskudsgrad på 21-12 pct., og det var dermed også et regnskab, som medicoselskabets topchef Lars Marcher var meget tilfreds med.

”Jeg synes, det er et rigtig fint regnskab, som vi har leveret. Vi rammer jo lige i forventningerne, og så har vi oven i købet været lidt bedre på salget af skoper, end vi guidede efter og også i den høje ende i forhold til indtjening,” siger Lars Marcher til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Patientdata fra den 'virkelige verden' dokumenterer langtidsvirkning af vacciner fra ALK

I det største studie nogensinde af sin art dokumenterer patientdata fra den 'virkelige verden' langtidsvirkning i op til ni år af vacciner fra ALK. Hidtil har det ikke været muligt at vise i almindelige kliniske studier, hvor opfølgningsperioden er kortere, og den ny viden kan blive en krumtap i ALK’s dialog omkring pris og tilskud med myndigheder og betalere.   

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier