MedWatch

Sydbank: Små negative nyheder i WDH-regnskab

Aktieanalytiker Morten Imsgard fra Sydbank hæfter sig på ved, at William Demant fastholder prognosen for året, men er skuffet over udviklingen i forretningen for implantater.

Foto: Sydbank PR

Der er enkelte små negative punkter i regnskabet fra William Demmant.

Det vurderer analytiker i Sydbank Morten Imsgard i en umiddelbar kommentar til den talløse handelsopdatering fra høreapparatselskabet.

Regnskabet er nok for feinschmeckere for at finde store overraskelser.

Morten Imsgard hæfter sig på positivsiden dels ved, at prognosen for året blev fastholdt, og at selskabet er godt på vej mod at opfylde den, dels at det stærke salg af høreapparater fortsætter.

"WDH leverer stadig en vækst over markedsvæksten og den vækst er stadig drevet af high-end produktet Oticon Open og i mindre grad, end jeg havde ventet, af nye produktlanceringer," siger han og kalder det "stærkt", det ser ud til det er premiumprodukter, der driver væksten.

På negativsiden hæfter han sig ved at detailforretningen fortsat har det svært.

"Der kæmpes fortsat med, at man har et meget fragmenteret set up i detailforretningerne. Der skal fortsat arbejdes for at få skabt en mere velsmurt detailmaskine," vurderer Sydbank-analytikeren.

En anden negativ faktor, der vægter lidt tungere, er implantatdelen - Oticon Medical.

"Der er lidt svagere udmeldinger fra implantatdelen, end jeg havde ventet," siger han. Han havde ventet aktivitetsniveauet var på vej op, men faktisk indikerer WDH det modsatte.

WDH venter nu lavere vækst i andet kvartal end i første i Oticon Medical.

"At man på implantat-markedet gik ud af lavprismarkeder har haft overraskende stor effekt," konstaterer han.

William Demant leverer pæn vækst og fastholder forventninger Før WDH-regnskab: Analytikere holder øje med trådløst topprodukt  

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier